Asnje e njejte me te!

Pizza

PIZZA Të mesme Familiare
Pica Bianca (Vetëm djathë) 300 leke 650 leke
Pica Margarita (Salcë, djathë) 300 leke 650 leke
Pica Sallam (Salcë, djathë, sallam) 350 leke 700 leke
Pica Proshutë (Salcë, djathë, proshutë) 350 leke 700 leke
Pica Proshutë Sallam (Salcë, djathë, proshutë, sallam) 400 leke 800 leke
Pica Proshutë (Krudo) (Salcë, djathë, proshutë krudo, ullinj) 500 leke 900 leke
Pica Sallam Kërpudha  (Salcë, djathë, sallam, kërpudha) 400 leke 800 leke
Pica Proshutë  Kërpudha  (Salcë, djathë, proshutë, kërpudha) 400 leke 800 leke
Pica Kërpudha  (Salcë, djathë, kërpudha) 400 leke 700 leke
Pica “O Sole Mio” (Salcë, djathë, proshutë, vezë) 400 leke 800 leke
Pica Ton (Salcë, djathë, ullinj, ton) 500 leke 900 leke
Pica Ton Kërpudha (Salcë, djathë, ton, kërpudha, ullinj) 550 leke 1 000 leke
Pica Kapriçoze (Salcë, djathë, sallam, proshutë, kërpudha, ullinj) 500 leke 900 leke
Pica Mikse (Salcë, djathë, sallam, proshutë, kërpudha,ton, speca, ullinj) 600 leke 1 000 leke
Pica 4 Stinet (Salcë, djathë, sallam, proshutë, kërpudha,ton) 500 leke 900 leke
Pica Albania (Salcë, djathë, spinaq, vezë) 400 leke 800 leke
Pica Vegjetariane (Salcë, djathë, kërpudha, speca, domate, ullinj) 400 leke 800 leke
Pica Verduara (Salcë, djathë, karrota, gogozhare,speca, ullinj) 400 leke 750 leke
Pica Siçiliane (Salcë, djathë, patëllxhan, speca, qepë, ullinj) 450 leke 800 leke
Pica Argjinara (Salcë, djathë, karçof) 400 leke 800 leke
Pica Marinara (Salcë, domate, ullinj, vaj, pikante) 350 leke
Pica Salçiçe (Salcë, djathë, salçiçe, domate, ullinj) 450 leke 800 leke
Pica 4 Djathërat (Salcë, guda, mozzarela, gorgonxola i bardhë) 500 leke 900 leke
Pica Bolonjeze (Salcë, djathë, kima, ullinj) 500 leke 900 leke
Pica Juvenilja (Salcë, djathë, sallam, proshutë, salçiçe, speca, domate, ullinj) 600 leke 1 100 leke
Pica Fantazia (Salcë, djathë, lulelakër, patëllxhan, speca, gjizë, majdanoz, ullinj) 550 leke 1 000 leke
Pica Napolitana (Salcë, djathë, sardele, ullinj) 500 leke
Pica Kapriçoza di Mare (Salcë, djathë, ton, sardele, ullinj) 500 leke 900 leke
Pica Karkaleca (Salcë, djathë, karkaleca,vaj, hudhra, limon, ullinj) 700 leke 1 300 leke
Pica Fruti Di Mare (Salcë, djathë, kallamarë, midhje, karkaleca, vaj hudhrash, ullinj) 650 leke 1 100 leke
Pica Açuke (Salcë, djathë, açuke, ullinj) 450 leke 800 leke
Pica Kalcione (Salcë, djathë, sallam, ton) 500 leke
Pica parmigiano dhe rukola (Djathë parmigiano dhe rukola) 600 leke 1 100 leke
Pica asparagi (Vezë, asparagi, parmigiano) 550 leke 1 000 leke
Pica “Da Vinçi” (Ananas, gorgonxola) 500 leke 900 leke
Pica “Bismark” (Pançetë, vezë) 450 leke 900 leke
Pica provinca (Ton, qepë, misër) 550 leke 1 000 leke
Pica “Hawai” (Krudo, ananas) 600 leke 1 100 leke
Pica “Butrinti” (Pançetë, karçof, qepë) 450 leke 900 leke
Pica “Apolonia” (Patate, pançetë, domate) 450 leke 900 leke
Pica “Topolino” (Pançetë, gorgonxola, arra) 600 leke 1 100 leke
Pica për fëmijë (Patate, salçiçe, ketchup) 450 leke 800 leke
Pica “Ali Pasha” (Pulë, misër, qepë, speca) 500 leke 900 leke
Pica me suxhuk (Salcë, djathë, suxhuk) 500 leke 900 leke
Pica “Meksikane” (Salcë domate, mocarela, sallam pikant, speca gogoxhare dhe vaj hudhre) 500 leke 900 leke
Pica “Romana” (Salcë domate, sallam pikant, pomodorini, mocarelë e freskët dhe borzilok) 750 leke 1 400 leke
Pica “Filadelfia” (Salcë domate, mocarela, proshutë, krem djathi dhe salcë tartufi) 900 leke 1 600 leke
Pica “Mediterrane” (Salcë domate, djathë, proshutë krudo, pomodorini, rukola dhe parmixhan) 900 leke 1 600 leke
Pica “Diavola” (Salcë domate, djathë, sallam pikant “llukanik”, qepë, ullinj dhe vaj pikant) 550 leke 1 000 leke

Porosisni ose prenotoni ne numrat: 068 2022802 04 272222 / 256885


juvenilja @juvenilja.com

info @juvenilja.com