Loading
JUVENILJA

JUVENILJA NE BLLOK

Rr. Sami Frasheri, (prane shkolles “11 Janari”), Tirane
Pica taxi (delivery)
Tel: +355 4 227 22 22 / +355 4 225 68 85
Mob: +355 68 20 22 802
E-mail: info@juvenilja.com

JUVENILJA KASTELO

Rr. Skerdilajd Llagami (prapa stad “Qemal Stafa”), Tirane
Tel: +355 42 26 6666
Cetaring cel: +355 6920 89 177
E-mail: info@juvenilja.com

HISTORIKU

Juvenilja Bar-Restorant-Piceri u hap në vitin 1996 tek Parku Rinia .

Shumë shpejtë ajo tregoi se ishte e vetme, lider në fushën

e gastronomisë dhe e para në pëgatitjen edhe të picave me furrë druri .

Stafi I kualifikuar , këmbëngulja e Drejtuesve dhe dëshira e

klienteve të saj për të pasur të pranishme larmishmërinë e menusë

në tryezat familjare,

në  zyra e në të gjitha ambjentet bëri që brënda vitit të parë

Juvenilja të kishte edhe shërbimin Delivery(taxi).

Në vitin 1999 hapet edhe dega tjetër në rrugën “Sami Frashëri” e cila

plotëson më së miri nevojat e tregut për ta pasur Juveniljen sa më pranë.

Një hap i ri në dimensionet  e të pa tjetërsueshmes vjen në vitin 2001

me Kështjellën Juvenilja e cila ndodhet madhështore pranë

Parkut Kombëtar të Tiranës ku bukuria, ambjentet, gatimet

dhe shërbimi i klasit të lartë bëjnë të vërtetë thënien “Asnjë e njëjtë me të!”.

Prej këtij viti  edhe shërbimi Katering është  i pranishëm

në aktivitetin e Juvenilja sh.p.k  dhe presente në shumë kompani

lider për trajtimin e punonjësve të tyre , ambjente zyrash,

në institucione  shtëtërore ,në pritje, bankete të ndryshme dhe

aktivitete turistike të grupeve nga e gjithë bota dhe

të trupit diplomatik  të akredituar në  Shqipëri.